Cari isi kandung website ini disini,masukkan ayatnya

Memesan


Cara - cara memesan :
  1. Sila muat turun panduan percuma terlebih dahulu dan fahami cara penggunaan herba.Ini untuk memastikan anda betul-betul memahami cara penggunaan dan untuk memastikan cara ini sesuai dengan anda
  2. Baca TERMA yang dinyatakan di panduan percuma terlebih dahulu
  3. Hubungi kami untuk memastikan stok herba
  4. Buat pesanan melaluai borang online atau sms , lakukan bayaran bank-in dan kirimkan bukti bayaran anda kepada kami melaluai email.
  5. Kirimkan surat pengesahan daripada doktor/hospital untuk mengesahkan anda sebagai pesakit kanser menggunakan email. SURAT PENGESAHAN daripada Doktor/hospital PENTING untuk kami menyimpan rekod pembeli/pesakit. Hanya pesakit yang memberikan surat pengesahan dariapada doktor/hospital sahaja  akan diberikan herba percuma sebagai bonus dalam masa setahun dari tarikh menggunakan herba sekiranya kanser menyerang kembali.Surat pengesahan tersebut penting sebagai bukti anda seorang pesakit.
  6. Herba akan dihantar secepat mungkin setelah bayaran diterima/disahkan dan surat pengesahan daripada doktor/hospital diterima.
  7. Setelah menerima herba pesakit boleh mula menggunakan herba berdasarkan panduan yang diberikan
  8. Pesakit telah sembuh.. sila maklumkan kepada kami..
  9. Dalam masa 1 tahun pesakit akan dilindungi sekiranya kanser menyerang kembali dengan memberikan herba secara percuma.
  10. Pesakit yang telah sembuh boleh memohon menjadi wakil kami dengan memohon melaluai email.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Risalah Percuma sebelum memesan

 Pesakit boleh mendapatkan Panduan percuma sebelum memesan herba Online  terlebih dahulu sebelum memesan untuk memastikan rawatan ini sesuai untuk mereka.Sila hubungi kami terlebih dahulu untuk memastikan  stok herba.


Untuk memesan sila Isikan BORANG  ONLINE sebelah Kanan website ini
PENTING : 
a) Sila emailkan slip/resit bayaran anda kepada kami  sebagai bukti pembayaran anda.Sila simpan resit asli untuk rujukan anda di kemudian hari.
b) Sila hubungi kami untuk memaklumkan bayaran anda menggunakan sms/panggilan ( cepat dan selamat )


Boleh guna Wassap / sms ke Admin 013 - 814 2576