Kunyit Penawar Kanser Com

whos amung us

Kunyit Penawar Kanser Warisan

Kami Pewaris dan Pengguna Herba Ini

Pernah sembuh Kanser Payudara Kanser Kerongkong Kanser Ketiak

Dengan Harga RM300 sahaja + 1 tahun jaminan

Hanya 2 minggu untuk melihat kesan positif herba

Digunakan sebelum tidur dimakan , disapu dan diminum sahaja.

Pesakit Kanser Baru dan Lama

Sudah menjalani Rawatan Moden atau Tradisional

Dijamin sembuh seperti pesakit yang lain

Bantuan semasa mengamalkan herba dan selepas sembuh

Selasa, 15 April 2014

tambah tinggi badan guna Height Up untuk umur 18 tahun - 35 tahun

Berumur 18 - 35 tahun ?
Ketinggian terlampau rendah ?
Ingin menambahkan ketinggian ?
Ketinggian menjadi faktor kerjaya dalam hidup ?
Ingin Menambahkan ketinggian anda ? Pernah dengar produk dari korea ? Height Up ?
Kini produk tersebut sudah ada di Malaysia.. baca seterusnya...





www.kunyitpenawarkanser.com
Height Up kini di Malaysia


www.kunyitpenawarkanser.com
Bahan-bahan dalam produk Height Up 

Baru bermula pada November 2013 


Adakah anda pernah menggunakan produk ini ?

" Apakah komen anda " ?

Rabu, 9 April 2014

memohon personal loan sebanyak RM 1 Juta..fuyooo

www.kunyitpenawarkanser.com

Hari ini admin menerima 1 panggilan dengan nombor 0322036000 mengatakan dia ( si pemanggil ) dari salah sebuah bank iaitu bank CIMB..  ( bukan CIMB Bank yang betul )

www.kunyitpenawarkanser.com






Ringkasan perbualan admin dengan si pemanggil / si penipu ( dalam masa 5 minit )

Penipu : Hello , Selamat Petang Encik Domanic xxxxxx   <-- dia sebut full name
Admin : Selamat petang
Penipu : Saya dari CIMB Bank , ingin memperkenalkan pakej personal loan dan encik telah terpilih berdasarkan maklumat dan data encik di bank CIMB ( maksud dia duit dan kedudukan kewangan yang bagus )

Admin : Ya
Penipu: Kami ingin bertanya kepada Encik , jika berminat.. boleh memohon menggunakan panggilan telefon sahaja..jika sudah approved saya akan menghubungi Encik untuk langkah yang seterusnya...untuk kelulusan menggunakan telefon ini ..tidak perlu penyata gaji , akaun bank dan sebagainya..Encik cuma register dahulu

Admin : OK

Penipu : Pakej ini adalah khas untuk yang terpilih sahaja seperti Encik 
Admin : OK

Penipu : Contoh jika Encik ingin memohon minimum RM22'000 ..1 bulan bayar RM600 selama 5 tahun... Encik jelas apa yang saya sampaikan ?
Admin : OK..sedikit jelas

Sementara tu , saya terus ambil calculator kira..

Jumlah nak diloan : RM22'000
Sebulan : RM600
Bayar selama 5 tahun : 5 tahun x 12 bulan = 60 bulan
60 bulan X Rm600 ( bayar sebulan ) = RM36'000 <-- total perlu dibayar untuk mendapatkan RM22'00 tersebut..

Interest : RM36'000 - RM22'000 = RM14'000   <---interest selama 5 tahun

RM14'000/60 bulan = RM233.333 interest sebulan
RM233.333/30 hari = RM7.77  sehari ????

Bandingkan dengan pakej yang sebenar di CIMB Personal Loan


Penipu : Jadi adakah Encik setuju memohon ? kami akan review permohonan Encik dan akan membuat panggilan 2-3 hari selepas review permohonan encik..
Admin : OK

Admin : Tapi ekonomi sekarang bukanlah sesuai sangat untuk memilih personal loan..
Penipu : Betul..tapi Encik boleh simpan di ASB selepas personal loan approved..

" Buat personal loan , simpan di ASB.. hujung tahun dividen diistiharkan 7%..tolak interest personal loan ???   " kenapa tak dirrect guna pakej ASB personal loan.. ?

Admin : Kalau boleh cik boleh email kepada saya mengenai pakej tersebut..saya review dahulu..sebab saya x nampak pun pakej tu kat official website CIMB....kataku "

Penipu : memang tiada encik..sebab ini pakej khas untuk individu khas seperti Encik..

" pelik juga rasanya "

Last2..Admin rasa geram...so admin bertanya kepada perempuan tu...

Admin : Cik..saya rasa mahu memohon pakej tersebut lah
Penipu : Betul ? kalau betul bermaksud encik membuat pilihan yang tepat..berapa banyak nak loan?
Admin : Ya betul...sangat tepat...   Saya ingin memohon personal Loan sebanyak RM1 Juta !!!!!
             dan hubungi saya nanti apabila permohonan saya approved... TERUS LETAK TELEFON..


-THE END -